Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Driftinformation om Rakel i WIS 2 från 16 april

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2013-04-16 kl. 10:54
Från och med den 16 april publiceras Rakel driftinformation endast i WIS 2, swis.se, som lanserades den 19 mars. Detta innebär att driftinformationen inte längre publiceras på den gamla adressen gamla.swis.se.

Nyheter i nya WIS

Nyheter i nya WIS är bland annat att du nu kan se driftstörningar och dess allvarlighetsgrad visuellt i en karta och prenumerera på driftinformation både via e-post och SMS.

Så här kommer du igång

Logga in via adressen: http://www.swis.se

Du har tidigare fått e-post med ett nytt lösenord som du loggar in med i nya WIS. Du använder samma användarnamn som tidigare. Har du några problem med inloggningen, kontakta WIS support, se kontaktuppgifter nedan.

När du loggat in i WIS, börjar du med att:
  • Ställa in Rakel driftinformation på din startsida
  • Ställa in så att du får e-post/sms om uppdaterad driftinformation

Instruktioner för hur du gör detta hittar du i manualen Instruktion för Rakel driftinformation i WIS som finns på adressen utb.swis.se och på MSB:s webbplats. Instruktionerna hittar du även när du i inloggad i WIS under länken Hjälp om WIS.

Har du några frågor om WIS?

 

Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se