Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Den 26 januari 2011 hålls MSB:s Rakeldag i Stockholm

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2010-10-19 kl. 13:54
Den 26 januari bjuder MSB bjuder in kunder, samarbetspartners och organisationer som är intresserade av att bli kunder till en heldag med seminarier och en minimässa. Boka in datumet redan nu! Vi återkommer med mer information om program och anmälan i november.
På Rakeldagen vill vi bland annat fira att Rakelsystemet då är färdigbyggt och driftsatt över hela landet. Vi vill även berätta om de goda exempel som finns för hur Rakel används i den dagliga verksamheten i några av landets kommuner, landsting och statliga myndigheter.
 
Rakeldagen som hölls den 27 januari 2010 var välbesökt och därför har vi nu bokat större lokaler. Det blir mer plats för utställare att visa sina produkter, utrustning och applikationer. Det kommer att finnas seminarier som är särskilt riktade till dig som arbetar i en kommun, landstinget eller den statliga och kommersiella sektorn.
 
 
Kontakt:
Berith Elgbro Berith.Elgbro@msb.se