Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Dags att lämna in ärenden till förvaltningsgruppen NOSE SAM

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-10-09 kl. 20:29
Förvaltningsgruppen NOSE SAM håller snart möte och uppmanar därför alla organisationer som använder tjänsten ISI-migrering Norge att höra av sig med ärenden.

Den 6 november har Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, och Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, DSB, kallat till möte i förvaltningsgruppen NOSE SAM. Gruppen består av representanter från de största användarorganisationerna av Rakel och Nødnett, i Sverige och Norge, som använder tjänsten för gränsöverskridande samverkan.

Har din organisation behov av ändringar av riktlinjerna för gränsöverskridande samverkan eller har andra typer av ärenden till NOSE SAM? I så fall kan ni skicka in ärendet till MSB. Använd länken nedan.


För att vi skall hinna bereda ärendet och ta upp det på NOSE SAM behöver vi få in anmälan senast tisdagen den 23 oktober.

Anmäl ärende till NOSE SAM (webbformulär)

Läs mer om ISI Norge (Norway-Sweden Inter System Interface)
Kontakt:
Anita Galin Anita.Galin@msb.se