Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Besök vår fotoutställning på Rakeldagen

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-10-02 kl. 07:30
Tusen tack alla ni som fotograferat er Rakeldag och publicerat bilderna på Instagram med hashtag #rakeldagen! Ett urval av alla bilder kommer att visas i en utställning på Rakeldagen den 5 oktober, där besökarna röstar fram sin favoritbild.

Nu har sista tävlingsdag för vår fototävling på Instagram passerat och ett 80-tal bilder har kommit in. Tack alla ni som delat med er av er Rakeldag! Vi har fått en mycket uppskattad inblick i vardagen hos Rakelanvändare inom räddningstjänst, polis, sjöräddning, ambulanssjukvård, försvarsmakt, länsstyrelser, kommuner med flera. Dessutom har kontakten med er användare varit en riktig glädjespridare!

På Rakeldagen som äger rum på Älvsjömässan den 5 oktober kommer vi att visa några av bilderna i en fotoutställning och låta besökarna rösta fram en vinnarbild.

Missa inte att besöka utställningen med fotografier tagna av Rakelanvändare över hela landet!

Saknar du din bild i urvalet?

Några har hört av sig och frågat varför deras bilder inte syns när man söker på #rakeldagen på Instagram. Detta kan bero på att bilderna är publicerade på ett privat konto, då syns de inte för andra än för kontots följare. Hoppas att vi inte har missat bilder som ni taggat på grund av detta.


Alla nyheter om Rakel

Mer om Rakel

Kontakt:
Marie Persson Marie.Persson@msb.se