Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Behov av förändring av talgrupp för samverkan i Rakel? Anmäl före 18 oktober!

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2013-10-03 kl. 12:52
MSB:s förvaltningsgrupp Nationella riktlinjer för samverkan i Rakel har sitt nästa möte den 26 november 2013. Anmäl era behov av förändringar före den 18 oktober så kommer ärendet att beredas på förvaltningsgruppens möte.

Anmälan till förvaltningsgruppen

Har din organisation något behov av förändring eller utökning av talgrupperna för samverkan, anmäl det till oss via nedanstående formulär:

Anmälan av ärende till förvaltningsgruppen för nationella riktlinjer för samverkan i Rakel 

Syfte och mål med förvaltningsgruppens arbete

Syftet med förvaltningsgruppen är att kvalitetssäkra förvaltningen och utvecklingen av lednings- och samverkanstalgrupper i Rakel och säkerställa användarnas krav på säkerhet.
 
Förvaltningsgruppen ska bereda inkomna ärenden av önskemål av förändring av talgrupp/er baserat på aktörernas förändrade samverkansbehov. Förvaltningsgruppen ska analysera förslagens konsekvenser och förankra förändringen med andra berörda aktörer.
 
Vid önskemål om förändringar ska en helhetssyn beaktas utifrån den nuvarande samverkansstrukturen och den metodik som finns angivet i Nationella riktlinjer för samverkan i Rakel. Aktörernas krav på säkerhet och sekretess i systemet bibehålls. Hänsyn ska tas till nationella, regionala och lokala förutsättningar.

I förvaltningsgruppen finns representanter från aktörer på lokal, regional och nationell nivå. MSB har en sammankallande roll och ansvar för gruppen.

Mer information

Läs mer om förvaltningsgruppen för Nationella riktlinjer för samverkan i Rakel

Läs mer om de nationella riktlinjerna för samverkan i Rakel

Läs mer om samverkanstalgrupper i Rakel


Läs alla nyheter om Rakel

Läs mer om Rakel

Kontakt:
Anita Galin Anita.Galin@msb.se