Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Begränsad leverans av tilläggstjänster och kommunikationscentral för Rakel

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2014-12-12 kl. 10:03
Den 1 april 2015 får MSB en ny leverantör för drift, underhåll och kundstöd för Rakel. Detta innebär vissa förändringar i vår möjlighet att leverera vid nya beställningar av några av Rakels tilläggstjänster och abonnemang för kommunikationscentral. Tilläggstjänster som berörs är telefonianslutning, positionering, paketdata och serveranslutning TCS.

Alla pågående beställningar av ovanstående kommer att levereras innan 28 februari 2015. Nya beställningar kommer inte att börja behandlas förrän efter 1 maj 2015. Under en övergångsperiod därefter kommer MSB att prioritera mellan inkomna beställningar. Denna prioritering kommer att ske från fall till fall.

Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som detta kan orsaka er. Vi kommer att göra allt vi kan för att övergångsperioden ska bli så kort som möjligt.


Läs alla nyheter om Rakel

Läs mer om Rakel

Kontakt:
Josefina Stolt Josefina.Stolt@msb.se