Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nu pågår basstationsutbyten i Stockholmsområdet igen

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-08-29 kl. 08:45
Bravur basstationsutbyten har återupptagits efter sommarledigheterna och fortskrider planenligt.

I vecka 37 är bytena i Stockholmsregionen slutförda. Nästkommande regioner som påverkas med någon eller några basstationer per region är Östergötlands, Jönköpings, Hallands, Västmanlands och Dalarnas län. Vecka 40 ska de sista basstationerna för i år vara bytta. Fler byten kommer att utföras under år 2018.

Hur påverkas användarorganisationerna?

När basstationen byts ut går Rakeltäckningen ner. Är det en basstation i en större stad är det troligen överlappande täckning från andra basstationer, och då kommer det inte märkas alls. Är det däremot en basstation i ett ensligt område går täckningen ner i området där basstationen står.

Hur får jag information?

Information om start och slut för arbetena utannonseras löpande i WIS minst två veckor före start. Vid en akut omplanering kan dock en kortare tid för förannonsering förekomma.

Har du några frågor?

Kontakta er kundansvariga för Rakel

Mer information

Så rustas Rakel för framtiden

Driftinformation om Rakel i WIS


Alla nyheter om Rakel

Mer om Rakel

Kontakt:
Anders Winkler Anders.Winkler@msb.se
Jessica Penther Ryttberg Jessica.PentherRyttberg@msb.se