Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Avveckling av Rakels tilläggstjänst Vidarekoppling till röstbrevlåda

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2016-02-18 kl. 12:05
Tilläggstjänsten Vidarekoppling till röstbrevlåda i Rakel upphör från och med den 16 april 2016. Tilläggstjänsten Vidarekoppling till en annan Rakelmobil omfattas inte av avvecklingen.

MSB erbjuder som ersättning tilläggstjänsten Vidarekoppling till en annan Rakelmobil, i enlighet med punkt 4.9 i Allmänna villkor för Rakelsystemet.

Vidarekoppling till en annan Rakelmobil utförs kostnadsfritt, förutsatt att beställningsblanketten kommit Rakel kundstöd tillhanda innan den 17 mars 2016.

För att ersätta tjänsten med Vidarekoppling till en annan Rakelmobil

Berörda kunder som idag har Vidarekoppling till röstbrevlåda aktiverat, får ett utskick med instruktioner för hur de ska göra.

Har du några frågor?

Kontakta er kundansvarig, eller Rakel kundstöd om du har några frågor.

Mer information

TIlläggstjänst vidarekoppling i Rakel


Läs alla nyheter om Rakel

Läs mer om Rakel

Kontakt:
Anders Hagland Anders.Hagland@msb.se