Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Använder du rätt blankett till Rakel kundstöd?

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-01-30 kl. 16:08
För att vara säker på att du använder den senaste versionen av våra blanketter rekommenderar vi att du i samband med beställning hämtar blanketterna direkt från vår webbsida.

Blanketterna uppdateras kontinuerligt och genom att använda den senaste versionen av en blankett säkerställer du att de val du gör överensstämmer med de valmöjligheter och erbjudanden som är aktuella.

Exempelvis innehåller blanketten "Beställning eller ändring av abonnemang för Rakelmobil" (R1) en helt ny artikel: ”Grundabonnemang Landsting Vård” sedan prissänkningen för landsting trädde i kraft vid årsskiftet.

Sidan med blanketter finns på adressen msb.se/rakel/blanketter

Vid frågor kontakta gärna vår säljkoordinator Lina Bassus!

E-post till Lina Bassus
Telefon: 020-250 250


Läs alla nyheter om Rakel

Läs mer om Rakel

Kontakt:
Lina Bassus Lina.Bassus@msb.se