Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Anmälan öppen till kursen ”Rakel – att planera och agera utifrån ett sambandsansvar”

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-07-04 kl. 10:08
Nu är anmälan öppen till nästa kursomgång av ”Rakel – att planera och agera utifrån ett sambandsansvar”. Kursen vänder sig till dig som är sambandsansvarig för Rakel eller har ett övergripande planeringsansvar för Rakel för intern eller extern samverkan i din organisation.

Under utbildningen får du lära dig mer om kommunikation i Rakel med fokus på planering, metoder för samverkan internt och externt, det svenska krisberedskapssystemet och de gemensamma grunderna för samverkan och ledning ur ett Rakelperspektiv. Deltagarna får även kunskap om hur den egna organisationen kan använda talgruppsmatriser som ett verktyg för kommunikationsplanering för Rakel.

Utbildningen inleds med en webbaserad del som sedan följs av två platsförlagda utbildningsdagar där föreläsningar varvas med praktiska scenarioövningar och diskussioner. Här ges även möjlighet för deltagarna att dra nytta av varandras erfarenheter och knyta värdefulla kontakter för framtiden.

Läs mer om kursinnehåll, förkunskapskrav och praktisk information på kursens utbildningssida: Rakel – att planera och agera utifrån ett sambandsansvar

Sista anmälningsdag är den 16 oktober 2018. Totalt finns det 30 platser.


Alla nyheter om Rakel

Mer om Rakel