Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Andra workshopen för arbetsgrupper som utvecklar nationella riktlinjer för samverkan i Rakel

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2011-10-26 kl. 11:00
I början av oktober hölls en workshop för att följa upp det arbete som pågår med att vidareutveckla nationella riktlinjer för samverkan i Rakel. Sextio personer med representanter från Rakels användarorganisationer deltog. Arbetet med riktlinjerna görs inom ramen för projektet Samordningsforum och avslutas vid Rakeldagen den 25 januari 2012.
– Rakelsystemet är ett verktyg som ska ses i sitt sammanhang, som en del i det övergripande arbetet med ledning och samverkan. Med detta bidrar vi till en viktig del för att tillsammans skapa ett krisberedskapssystem värd namnet, sa Anita Galin, biträdande projektledare för Projekt Samordningsforum, som höll i workshopen.
 
 
Läs mer om Projektet Samordningsforum Rakel
 
Deltagarna kommer främst från de organisationer som utsett nationella kontaktpersoner för Rakel.
Se listan över nationella kontaktpersoner för Rakel
 

 

Läs alla nyheter om Rakel

 

Läs mer om Rakel

Kontakt:
Karin Meibrink Karin.Meibrink@msb.se