Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

RIB 2012 Nyheter: Systemkrav

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2011-11-16 kl. 10:15
Vad kommer att krävas för att använda RIB 2012 Huvudprogram och de ingående verktygsprogrammen? Behöver du se över ditt system för att fortsätta använda RIB?
Denna gång kommer vi att berätta lite om de kommande kraven för att använda de olika programmen i RIB 2012. Vi har utgått från att försöka hålla systemkraven på samma nivå som tidigare eller för att reducera dem. Utifrån användarnas funktionella önskemål, nya operativsystem och använd teknik har detta dock inte alltid varit möjligt, vi har fått ge och ta. Texten kan ibland vara av teknisk karaktär, vi hoppas på överseende med detta.
Klicka dig vidare genom länken nedan för att se vilka systemkrav som ställs.
Kontakt: RIB Support rib-support@msb.se