Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

RIB Bibliotek blir nu tillgängligt på webben

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2011-11-28 kl. 10:16
Vad har hänt med biblioteksdelen i RIB? Biblioteksdelen i RIB finns nu på webben tillgängligt för alla! Gå till RIB bibliotek och dyk ner bland mer än 15 700 rapporter, läromedel, brandutredningar, filmer mm inom områdena samhällsskydd och beredskap, olyckor och kriser.
Du kan nu använda RIB Bibliotek med ständigt uppdaterade dokument på din iPhone, iPad eller andra surfplattor/smartphones. 
 
 
Glöm inte att RIB Bibliotek fortfarande finns tillgängligt i RIB programpaket för användning oberoende av internetuppkoppling. Biblioteksdatabasen är då även integrerad med databaserna Resurs och Farliga ämnen.

Har du frågor eller synpunkter är du, som alltid, välkommen att kontakta RIB på rib@msb.se eller på telefon 010-240 55 30
 
I nästa artikel: Större rättningar och borttagna program i RIB 2012.
Kontakt: RIB Support rib-support@msb.se