Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nytt kundnummer för RIB – se faktura

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2015-11-10 kl. 10:15
I oktober kom fakturan för RIB Programpaket, perioden 2015. På fakturan står den information du behöver för att hämta ner uppdateringar av RIB Huvudprogram och för att logga in på RIBs nedladdningssida, nämligen organisationsnamn och kundnummer.

Tidigare har ett kundnummer stått på fakturan och ett annat kundnummer används för uppdateringar. Från och med den 10 november så är det endast ett kundnummer som ska användas, det på fakturan.

Den senaste uppdateringen av RIB Huvudprogram (version 1.3) har, där det varit möjligt, automatiskt bytt ut det gamla kundnumret mot det nya i Inställningar. Detta för att förbereda på förändringen och orsaka så lite problem som möjligt. Detta innebär att för många användare så är kundnumret redan på plats, och om du vill logga in på RIBs nedladdningssida så kan du använda uppgifterna från Inställningar i RIB Huvudprogram 1.3.

Du är naturligtvis också välkommen att höra av dig till oss för att få ditt nya kundnummer!

Kontakt: RIB Support rib@msb.se