Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nytt 90 sekunder reportage

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2016-12-05 kl. 10:25
I senaste reportaget från utbildningsserien 90 sekunder presenterar vi hanteringen av vägavstängning efter de tragiska dödsolyckorna som inträffat under första halvåret av 2016, vi har även med ett reportage om livräddning på Sveavägen i Stockholm.

 
Vägavstängning
Efter de tragiska dödsolyckorna som inträffade under första halvåret 2016 så har både MSB och olika räddningstjänster jobbat intensivt med frågan kring säker vägavstängning.
Du hittar reportaget under kategorierna: Trafik, Räddning

 
 
Livräddning Sveavägen
Tidigt en söndagsmorgon i november 2015 larmades Storstockholms brandförsvar till en brand i ett flerfamiljshus i centrala Stockholm. Totalt evakuerades 34 personer och för flera av dem var räddningstjänstens stegutrustning enda utrymningsvägen.
Reportaget hittas under kategorierna: Brand, Räddning.

Kontakt: RIB support rib@msb.se