Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nytt 90 sekunder reportage - Ny Grib utbildning

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-09-10 kl. 13:33
Från 2018 erbjuder MSB den nya utbildningen ”Grundutbildning för räddningstjänstpersonal i beredskap”, Grib. Den nya utbildningen ska möta olika förutsättningar för lärande på ett bättre sätt än tidigare, öka medverkan från kommunal räddningstjänst samt erbjuda moderniserat innehåll och pedagogik.

Utbildningen kommer att genomföras på åtta orter i landet, dels på MSB:s skolor, Sandö och Revinge men även i Luleå, Borlänge, Rosersberg, Borås, Växjö/Jönköping och i Kalmar. Syftet med att utbildningen genomförs på så många platser är att göra utbildningen tillgänglig med så korta avstånd som möjligt för landets räddningstjänster och deras deltagare vid utbildningen.

Den nya utbildningen lever i hög utsträckning upp till de önskemål som finns om en utbildning som möter räddningstjänsternas alltmer flexibla organisationer och arbetssätt.

Du hittar reportaget under kategorierna: 5 senaste samt Utbildning

Kontakt: RIB Support rib@msb.se