Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nyheter i LUPP 6.2 - nu tillgänglig

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2013-03-12 kl. 10:30
Den största nyheten i LUPP 6.2 är att LUPP och WIS 2.0 har kopplats samman. Nu kan du publicera anteckning, lägesrapport eller beslut direkt från LUPP till WIS 2.0. Det enda du behöver är en inloggning med lösenord och en händelse att koppla noteringen till i WIS 2.0.
Förutom kopplingen till WIS så har flera redan existerande funktioner förbättrats.
 
Export av dagboken tar nu även med eventuella filer som har bifogats till anteckningar. LUPP Import har fått fler funktioner, exempelvis kan du automatiskt koppla enheter till insats, hantera transformering mellan olika statusformat med mera.
 
LUPP 6.2, tillsammans med RIB Karta 1.2 och en patch till Spridning Luft, finns tillgänglig för nedladdning på nedladdningssidan.
 
 
 
Kontakt: RIB Support rib@msb.se