Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Fel kunduppgifter? Vissa har fått nytt organisationsnamn

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2015-05-27 kl. 14:13
Får du plötsligt ett meddelande om att dina kunduppgifter är felaktiga när du startar RIB Huvudprogram? Då kan du behöva uppdatera ditt organisationsnamn.


Vi håller just nu på att byta kunddatabas och i samband med detta har vi varit tvungna att göra vissa justeringar.

En sådan justering är att uppdatera organisationsnamn på våra kunder. De nya organisationsnamnen grundas på den organsation som idag står på fakturan.

Det är flera organisationer som påverkas av detta. De räddningstjänster som påverkas är listade nedan. Observera att förändringen kan vara liten - ett tecken mer eller mindre ser inte mycket ut för oss men gör stor skillnad för en dator.

Får du meddelande om felaktiga kunduppgifter men står inte med i listan nedan? Skicka ett mail till oss på RIB Support med ditt nuvarande organisationsnamn och kundnummer så kontrollerar vi vad som kan vara fel och skickar eventuellt nytt organisationsnamn tillbaka.

Du når oss på 010-240 55 30 eller rib@msb.se.

 

 

 

 

Kontakt: RIB Support rib@msb.se