Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

RIB Bakgrundskartor 1.1: Fjällkartan och Danmark

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2013-05-16 kl. 16:57
Nu finns en uppdaterad version av RIB Bakgrundskartor för nedladdning. Bakgrundskartorna används i RIB Karta.

RIB Bakgrundskartor innehåller kartmaterial från Lantmäteriet samt dess motsvarighet i Norge, Finland och Danmark.

 

I Sverige omfattar bakgrundskartorna Sverigekartan, Översiktskartan, Terrängkartan, Fjällkartan, Vägkartan* och Tätortskartan. *Vägkartan levereras för de områden som inte täcks av Terrängkartan. För Danmark, Norge och Finland levereras ett gränsområde om c:a 100 km eller mer in i landet med karta motsvarande Lantmäteriets Översiktskarta.

 

I uppdateringen ingår nyheterna Danmarkskartan och Fjällkartan samt rättningar av tre fel från förra versionen som berör kommunerna Håbo, Jönköping och Habo.

 

Den nya versionen omfattar 7,5 GB med data.

 

Om ni har fungerande kartor och inte behöver tillgång till Danmark eller Fjällkartan, så behöver ni inte ta hem den här uppdateringen!

 

Logga in på Nedladdningssidan för RIB för att hämta hem uppdateringen.

Kontakt: RIB Support rib@msb.se