Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

LUPP Användardag 15 november INSTÄLLD

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2016-06-22 kl. 13:20
Tyvärr måste vi ställa in LUPP användardag på grund av sjukdom men vi planerar att återkomma med en ny inbjudan till användardag under 2017. Du som anmält dig till den 15/11 kommer alltså att automatiskt få en inbjudan skickad till din mail så snart vi har bestämt ett nytt datum.

Dagen kommer att innehålla erfarenhetsutbyte mellan användare men även mellan programutvecklare och användare. Det är en chans att förkovra sig i användningen av LUPP systemet samt ge och få tips på hur man kan dra fördel av att använda LUPP i det dagliga som i det operativa arbetet.

Vi kommer att visa de programnyheter som tillkommit under året, gå igenom några av de vanligaste frågeställningarna och fräscha upp kunskaper om hur man implementerar LUPP.

Ta möjligheten att nätverka med likasinnade och bredda ditt kontaktnät!

Läs mer och anmäl dig här

 

Kontakt: RIB Support rib@msb.se