Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Avveckling av webbutbildningsprogram Organisation och samverkan samt Farliga ämnen

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2016-07-04 kl. 10:23
I november 2016 kommer Webbutbildning för olyckor med farliga ämnen samt Organisation och samverkan i skadeområdet vid händelser med farliga ämnen att tas bort. På grund av liten användning i relation till nödvändiga krav på stora tekniska förrändringar i programmen har beslut tagits att de nuvarande utbildningarna ska avvecklas.

De två webbutbildningarna Webbutbildning för olyckor med farliga ämnen samt Organisation och samverkan i skadeområdet vid händelser med farliga ämnen har funnits tillgängliga sedan 2008.

Utbildningarna har haft som syfte att beskriva hur en skadeplats vid händelse med farliga ämnen ska organiseras utifrån olika organisationers perspektiv samt förslag på arbetsmetoder för olyckor med farliga ämnen.

I november 2016 kommer programmen att tas bort från MSB:s webbplats. MSB ansvarar därefter inte för drift, support eller underhåll. Programmen kommer därefter att erbjudas externa användare för egen lokal drift fram till 2018. Tänk på att anpassa eventuella egna utbildningsaktiviteter till tidsplanen.

Kontakt: RIB support rib@msb.se