Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

5/6 släpps nya 90 sekunder reportage - Explosioner i gasfordon och Brand på Storgatan 81 Lillehammer

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-06-01 kl. 13:28
Reportagen handlar om explosioner i gasfordon och om branden på Storgata 81 Lillehammer. Du kan redan nu ta del av reportagens trailers!

Explosioner i gasfordon

Under 2016 inträffade flera händelser med gasfordon inblandade. I det här reportaget får vi ta del av tre olika olika insatser där räddningspersonal varit nära att förolyckas av exploderande gastankar. Utanför Kramfors exploderade en gasbil och i Göteborg flög flera gastankar i luften vid en brand i en gasbuss. Vi får dessutom ta del av erfarenheterna från beskjutningen av gastankar i Katrineholm.

Du hittar reportaget under Kategorier: De 5 senaste, Brand, Farliga ämnen, Trafik

Brand på Storgatan 81 Lillehammer

När det började brinna på Storgatan 81 blev räddningstjänsten lite överraskade, man hade varit där flera gånger på automatlarm. Nu när det visade sig att det var en fullt utvecklad brand var man orolig över att hela kvarteret skulle bli lågornas rov. Dessutom fick man tidigt reda på att det skulle finnas en person kvar inne i fastigheten.

Du hittar reportaget under Kategorier: De 5 senaste, Brand, Nordiska länder

 

Kontakt: RIB Support rib@msb.se