Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Stockholm PRIDE 2017

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2012-08-14 kl. 10:19 | Uppdaterad:2012-08-14 kl. 10:20
Följ med till Stockholm Pride 2017 lördagen den 5 augusti kl 13.00! I år ska vi ha rekordstor representation i paraden.

Pridefestivalen pågår 31 juli – 6 augusti. Kulmen på festivalen är den stora Prideparaden som i år tågar genom Stockholm lördagen den 5 augusti. Vi hoppas att du och din organisation vill vara med och visa att MSB och hela räddningstjänstsverige står upp för alla människors lika värde.

För att utveckla MSB:s och räddningstjänstens gemensamma medverkan under Stockholm Pride arrangerar vi i år ett eller flera seminarier i Pridehouse, och gör en massiv satsning inför och under paraden. Däremot kommer vi inte att ha ett tält i Pridepark. Vi tror att vi på det här sättet kommer att nå fler människor med tydliga och relevanta budskap och vi hoppas också att det ska kännas extra meningsfullt att vara med.

Att delta i paraden är i sig ett minne för livet! Genom att dessutom erbjuda ett program fyllt med inspirerande föreläsningar och gemensamma aktiviteter inför paraden ser vi fram emot att slå rekord i antal räddningstjänster och enskilda medarbetare från räddningstjänsterna och från MSB som deltar.

Räddningstjänsten är till för alla. För alla medarbetare och för alla invånare. Detta vill vi belysa med seminarier i Pridehouse. Där lyfter vi fram goda exempel från räddningstjänsten och vi efterlyser tips och idéer. Hör av dig! Mejla till info@njr.nu

På lördag morgon, innan paraden börjar, bjuder vi in till samling med gemensamma kunskapshöjande och peppande aktiviteter. Anmälan om ert deltagande mejlas till erik.flink@msb.se senast den 25 maj.

På allt fler ställen i Sverige hålls lokala Prideevenemang. Glädjande många räddningstjänster deltar i Pride på sina hemorter. Fortsätt med det, men missa för den skull inte den stora nationella manifestationen!

Vi hälsar Sveriges räddningstjänster och MSB varmt välkomna att vara med under Stockholm Pride!

Kontakt:
Lena Hallén Lena.Hallen@msb.se