Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Next stop: Göteborg!

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2017-02-08 kl. 15:07
NJR fortsätter turnén för att lyfta frågor om räddningstjänsten i en föränderlig tid. Vårens första stopp var Karlstad, det andra blir i Göteborg den 5 april.

Bland föreläsarna i Göteborg finns ledarskapskonsulterna Sofia Karlsson och Matilda Andersson som visar hur vi kan få syn på de invanda normerna och bredda dem. De ger också verktyg till förändringsarbete.

Byggnads kommer att berätta om kampanjen Stoppa machokulturen, forskaren Ulrika Jansson redogör för sin senaste studie kring chefers och politikers uppfattningar om varför förändringsarbetet går så trögt och brandmannen och poeten Daniel Boyacioglou framträder.

Seminariet är kostnadsfritt och öppet för alla i räddningstjänsten.

Läs mer om programmet och om hur du anmäler dig här

Kontakt: