Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Ny vägledning för transportskydd, vid transport av farligt gods på väg och järnväg

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2015-05-04 kl. 13:20
Vägledningen ger en övergripande information om reglerna om transportskydd, vid transport av farligt gods på väg och järnväg. Den beskriver vad ett transportskydd är och vad det kan bestå av och innehåller tips, råd och exempel på vad som kan vara bra att tänka på i arbetet med ett transportskydd.

Områden som tas upp är bland annat; utbildning av personal, skyddsplan, informationssäkerhet, hotbilder och hur man kan göra för att identifiera och beskriva de risker som finns för stöld eller angrepp på det farliga godset.

Transportskydd - en vägledning vid transport av farligt gods på väg och järnväg
Denna vägledning ger övergripande information om reglerna för transportskydd vid transport av farligt gods på väg och järnväg. Den innehå...
Publikationsnummer:
MSB828
 
 
Kontakt:
No such user