Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

MSB deltar på mässan Elmia Lastbil 2012 i Jönköping 22-25 augusti

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2012-08-17 kl. 10:00
MSB är transportmyndighet för transport av farligt gods på väg och järnväg. För oss är lastbilsmässan en bra möjlighet att träffa förare, transportörer och andra som på något sätt är inblandade i transporter av farligt gods. Kom och träffa oss i monter B06:46!
Farligt gods är ett samlingsbegrepp för ämnen och föremål som på grund av sina kemiska eller fysikaliska egenskaper kan orsaka skador på liv, hälsa, miljö eller egendom vid olyckor under transport.

I rollen som transportmyndighet arbetar MSB för att skapa goda förutsättningar för säkra transporter av farligt gods på land. MSB har bemyndigande att utfärda föreskrifter och ansvarar för utvecklingen av reglerna som gäller för transport av farligt gods på väg och järnväg.

MSB ser därför lastbilsmässan som en bra möjlighet att träffa förare, transportörer och andra som på något sätt är inblandade i transporter av farligt gods.
 
Besök oss i vår monter för att prata farligt gods, allt från förarutbildning och andra regelverksfrågor till själva genomförandet av transporten.
 
I montern deltar även Polisen och Kustbevakningen, vilka är tillsynsmyndigheter för transport av farligt gods. Passa därför på att prata tillsynsfrågor med deras representanter.

Välkomna - vi finns i monter B06:46!

 
 
Transport av farligt gods: väg och järnväg (broschyr)
En reviderad broschyr kommer i slutet av mars.   Broschyren informerar övergripande om de regler som gäller för transport av farligt g...
Pris:
30,00 kr
Publikationsnummer:
MSB327
Antal
Ej i lager
 
 
Kontakt:
No such user