Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nya Sotningskonferensen
13-14 september

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2016-06-13 kl. 11:47
Konferensen äger rum i Upplands Väsby och riktar sig till hela sotningsbranschen; ansvariga tjänstemän och politiker i kommunerna, de som utför sotning och brandskyddskontroll, länsstyrelser och andra berörda.

Nya Sotningskonferensen arrangeras i år av MSB tillsammans med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) och Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund (SSR). Under konferensen deltar också Regeringskansliet.

Syftet är att samla hela sotningsbranschen för att få tydligare förståelse för varandras uppdrag och skapa dialog om hur vi förhåller oss till lagstiftningen och verkar i systemet på bästa möjliga sätt. Det gör vi genom att ta upp aktuella frågor med tydlig koppling till kommunens ansvar.

Årets tema är kvalitet och sista anmälningsdag är 10 augusti.

Välkommen!

Till program och anmälan 

Kontakt:
No such user