Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Sotningskonferens 2010 på Rosersberg

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2010-03-23 kl. 10:00
19-20 maj genomför MSB 2010 års sotningskonferens på Rosersberg.
Årets sotningskonferens riktar sig främst till ansvariga för sotningsverksamheter, brandskyddskontrollanter, länsstyrelser, kommunala tjänstemän och kommunpolitiker.
 
Syftet med konferensen är att sprida tankar och idéer till er som berörs av sotning och brandskyddskontroll, ta upp aktuella frågor och skapa dialog runt ämnena i dess helhet. En annan viktig del är att ge er som arbetar med dessa brandförebyggande frågor inspiration och en möjlighet till erfarenhetsutbyte. I år hoppas vi dessutom på fler representanter från kommuner och länsstyrelser än tidigare för yttermera givande diskussioner och erfarenhetsutbyten. 
 
Kontakt:
No such user
Håkan Sten Hakan.Sten@msb.se