Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Nya Sotningskonferensen 2018

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2018-08-20 kl. 09:57
Den 13-14 september är det dags för Nya Sotningskonferensen. Årets tema är arbetsmiljö och rättssäker brandskyddskontroll.

Syftet är att samla hela sotningsbranschen för att få en tydligare förståelse för varandras uppdrag samt skapa dialog om hur vi förhåller oss till lagstiftningen och verkar i systemet på bästa möjliga sätt.

Arrangemanget riktar sig till hela sotningsbranschen; ansvariga tjänstemän och politiker i kommunerna, de som utför sotning och brandskyddskontroll, länsstyrelser och andra berörda.

Konferensen hålls 13-14 september på Scandic Infra City i Upplands Väsby och arrangeras av MSB tillsammans med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) och Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund (SSR). Sista anmälningsdag är 24 augusti.

Läs mer i kalendariet om Nya Sotningskonferensen och hur du anmäler dig

Kontakt:
Håkan Sten Hakan.Sten@msb.se