Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Anmälan öppen till Nya Sotningskonferensen

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2014-06-18 kl. 10:43
23-24 september arrangeras Nya Sotningskonferens - En samlande konferens för hela sotningsbranschen! Vi som arrangerar är Sveriges Kommuner och Landsting, Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund och MSB.

På konferensen samlar vi tillsammans hela sotningsbranschen för att få tydligare förståelse för varandras uppdrag och skapa dialog om hur vi förhåller oss till lagstiftningen och verkar i systemet på bästa möjliga sätt. Det gör vi genom att ta upp aktuella frågor med tydlig koppling till kommunens ansvar.

Konferensen tar upp aktuella frågor men har även vissa inslag av mer utbildande karaktär. Konferensens första dag är gemensam för alla deltagare och tar upp frågor som behöver belysas utifrån olika perspektiv så att alla aktörer inom sotningsbranschen ges möjlighet att skapa en gemensam förståelse för varandras uppdrag. Detta i sin tur hoppas vi ska leda till en bra dialog om hur verksamheten kan utvecklas. Bland programpunkterna kan nämnas aktuella frågor som en eventuell omreglering av sotningsverksamheten, de nya föreskrifterna om sotning och brandskyddskontroll samt utvecklingen av systemet Ritz.

Program och anmälan till Sotningskonferensen finns på msb.se/sotningskonferensen

Kontakt:
No such user