Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

I denna rapport beskrivs nya beräkningar av samhällsekonomiska kostnadsnyttoanalyser (cost-benefitanalyser). Huvudsyftet är att uppdatera tidigare gjorda kostnadsnyttostudier för brandvarnare och handbrandsläckare. I denna rapport beskrivs nya beräkningar av samhällsekonomiska kostnadsnyttoanalyser (cost-benefitanalyser). Huvudsyftet är att uppdatera tidigare gjorda kostnadsnyttostudier för brandvarnare och handbrandsläckare.

Kostnadsnyttoanalyser och evidens av brandskydd i bostäder

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2011-09-19 kl. 15:02
I en ny rapport uppdateras tidigare gjorda kostnadsnyttostudier för brandvarnare och handbrandsläckare.
I samband med detta har även en litteraturstudie gjorts för att sammanställa evidens över dessa brandskydd. Bakgrunden till rapporten är ett behov av samhällsekonomiskt underlag till regeringsuppdraget "Rimligt brandskydd i olika boendemiljöer" som MSB har genomfört.
 
Kostnadsnyttoanalyser och evidens av brandskydd i bostäder
I denna studie har samhällsekonomisk lönsamhet undersökts för brandvarnare och handbrandsläckare i bostäder. För brandvarnare visar resul...
Publikationsnummer:
MSB 309-11
 
Kontakt: