Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Brandsäker bostad för alla - se filmen om vägledningen

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2014-09-17 kl. 13:30
Ensam är inte stark. Det behövs samarbete mellan förvaltningar och politisk förankring för att på ett systematiskt sätt kunna hjälpa utsatta personer med att individanpassa brandskyddet i hemmet.

Nu finns det en kort film som informerar om vägledningen Brandsäker bostad för alla, varför den finns och vad den innehåller. Tanken är att filmen ska kunna användas i diskussioner med politiker och förvaltningschefer.

Förhoppningen är att filmen och vägledning ska kunna väcka medvetenhet, intresse och engagemang kring individanpassat brandskydd och vilka möjligheter som finns för att förbättra brandskyddet. Det finns idag personer som inte har förmåga att själva hantera en brandsituation i sin bostad och därför är mer utsatta vid bränder.

Individanpassat brandskydd behövs för att minska antalet omkomna och svårt skadade i bränder.

Läs mer om vägledningen Brandsäker bostad för alla

Ladda ner filmen om vägledningen Brandsäker bostad för Alla(131 MB)

Kontakt:
No such user