Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Aktiv mot brand

Aktiv mot brand på väg mot 100

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2013-05-30 kl. 15:50
Antalet organisationer som är med i Aktiv mot brand ökar. I början av maj var vi uppe i 75 organisationer. Under Brand 2013 fortsatte rekryteringen av organisationer till Aktiv mot brand. Närmare tjugo organisationer anmälde sitt intresse på Brand 2013 i Piteå och när de registrerar sig har kampanjen drygt 90 vidareinformatörer. Målet är att nå 200 hundra till brandvarnardagen 1 december 2013.

Har du fortfarande inte anmält din organisation, men vill vara med? Vill du veta mer?

I filmen om kampanjen finns mer information

 

 

Mer om att om Aktiv mot brand

Anmäl din organisation

Några röster om kampanjstarten december 2012

"Det är bra att man gör ett nationellt underlag så att man slipper hitta på något eget. Det blir bättre tryck när alla säger samma sak."

"Kampanjen var anpassad till vår verksamhet och lätt att använda. Vi har ju begränsat med tid och det ska gå lätt och snabbt."

"Det är tacksamt eftersom vi är en sån liten organisation som inte kan fixa sånt där själva."

Kontakt:
Alexandra Johansson alexandra.johansson@msb.se
Karin Albinson Karin.Albinson@msb.se