Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Träffa MSB under Almedalsveckan 2014

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2014-06-17 kl. 14:10
Den 29 juni till den 6 juli är det dags för årets Almedalsvecka i Visby på Gotland. MSB medverkar i ett femtontal seminarier om bland annat klimatförändringar, krisberedskap, cybersäkerhet – och mattkanten som kan bli din död!

Under veckan kommer du kunna följa oss på Twitter via MSBdialog och genom några av de personer från MSB som är på plats.

Hashtag för hela Almedalsveckan är #almedalen. Seminarierna som arrangeras inom ramen för Säkerhetspolitiskt sommartorg har dessutom hashtagen #sommartorg. I övrigt har vissa seminarier särskilda hashtags som framgår av texterna om dem i MSB:s kalendarium.

Läs mer om seminarierna och vilka som är med

Följ MSBdialog på Twitter under Almedalsveckan

Kontakt:
Svante Werger Svante.Werger@msb.se