Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Peppar peppar… uppmärksammar brandrisker

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2012-04-03 kl. 10:50
För tredje året i rad uppmärksammar MSB den internationella äldredagen, den 1 oktober, med kampanjen ”Peppar peppar… En dag för seniorers säkerhet”. Kampanjdagen inriktar sig på att synliggöra risker i vardagen – och åtgärder för att förebygga olyckor och skador. I år infaller 1 oktober på en måndag.
I år samkörs Peppar peppar… med den nationella informationsinsatsen för att minska antalet bostadsbränder, vilket bland annat kommer att märkas i årets upplaga av Magasinet Vital.
 
Här kommer ett reportage om vad seniorer särskilt behöver tänka på och göra för att förhindra att det börjar brinna i hemmet finnas med. Kampanjsamordningen bäddar för lokala aktiviteter där räddningstjänsten blir en del av dagen.

Kampanjmaterialet beställer du från MSB, kostnadsfritt, preliminärt efter midsommar.
 
 
 
 
Kontakt:
Alexandra Johansson alexandra.johansson@msb.se