Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Brandskyddsveckan 2014 har temat Brandskydd för äldre

Tipsa om artikeln
Publicerad: 2014-09-01 kl. 11:22
Brandskyddsveckan anordnas vecka 37 och i år är temat Brandskydd för äldre. Under Brandskyddsveckan äger aktiviteter rum över hela landet för att stärka brandskyddet för de äldre som bor kvar hemma.

Äldre (65+) är överrepresenterade i alla typer av olyckor, däribland bränder. Risken att drabbas av brand eller omkomma i brand ökar med stigande ålder.

MSB bidrar med informationsmaterial i olika former, bland annat broschyrer, affischer, banners och filmer genom kampanjen Aktiv mot brand.

MSB har även ett antal publikationer som på olika sätt berör brandsäkerhet för äldre. I ett produktblad har vi samlat information om publikationer som kan vara av intresse för dig som arbetar med äldres brandsäkerhet.

Mer information om kamanjen Aktiv mot brand

Ladda ner produktblad

Mer information om Brandskyddsveckan kan du få på Brandskyddsföreningens hemsida där de även samlat artiklar, forskningsrapporter och annan information kring brandskydd för äldre.

Till informationen på Brandskyddsföreningens webbplats

Kontakt:
No such user