Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

MSB på Twitter

Tipsa om artikeln
På Twitter kan du både prenumerera på information och föra dialog med MSB.

MSB på Twitter - @MSBse

Här publicerar vi nyheter från MSB och svarar på frågor. Det är redaktionen för msb.se som hanterar kontot. Vi svarar främst dagtid. I vissa fall behöver vi kontakta ansvariga handläggare.
Du kan även kontakta MSB via vår registratur registratur@msb.se  
 

Kontot @MSBdialog stängdes 2015

Twitter-kanalen MSBdialog har vi använt för att föra dialog med våra besökare. Kontot stängs ned för ytterligare konversation och vi hänvisar till @MSBse istället. Detta för att det ska bli enklare för er som vill vända er och föra konversation med oss.

DinSäkerhet på Twitter

Dinsäkerhet.se är en webbplats om risker och säkerhet i vardagen och riktar sig till dig som privatperson.  På Twitter ger vi tips på hur du själv kan förebygga olyckor hemma och på fritiden.
 

Krisinformation.se på Twitter

Krisinformation.se använder Twitter för att nå ut med myndigheternas krisinformation till så många som möjligt, så snabbt som möjligt. Nyheter från webbplatsen publiceras automatiskt på Twitter. 
 
 

 

Tjugofyra7 på Twitter

Tjugofyra7 är MSB:s tidning som finns både i tryckt form och på webben. Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom myndighetens ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. På Twitter diskuterar vi aktuella ämnen ur tidningen.

 

Tjufofyra7 på Twitter

Publicerad: 2011-06-10 kl. 08:35 | Senast granskad:2016-12-08 kl. 13:54
Kontakt: Kommunikationsenheten kommunikation@msb.se