Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Facebook

Tipsa om artikeln
MSB förekommer i flera sammanhang på Facebook. Förutom vår huvudsida finns Facebook-sidor för en rad verksamheter inom MSB.

MSB:s Facebook-sida

MSB:s Facebook-sida vänder sig till alla som är intresserade av vår verksamhet. Här tipsar vi om nyheter och aktuella händelser inom vårt verksamhesområde. I vår lediga jobb-app kan du kan enkelt se aktuella lediga jobb.
 

MSB: på Facebook

Krisinformation.se

Krisinformation.se förmedlar information från myndigheter och andra ansvariga om hur de hanterar olika kriser, risker och störningar i samhället. Vi vill underlätta för dig att hitta till den information du letar efter när något har hänt. Till exempel vid naturkatastrofer, smitta eller stora olyckor. 

På Facebook-sidan kan du ställa frågor och ge dina kommentarer. Vi är aktiva på dagtid i första hand. När det inträffar någon större kris eller händelse försöker vi finnas här mer. Information från myndigheterna publiceras oavsett tidpunkt.

Krisinformation.se på Facebook

DinSäkerhet.se

DinSäkerhet.se är en webbplats om risker och säkerhet och riktar sig till dig som privatperson. Webbplatsen ger tips på hur du själv kan förebygga olyckor och skador i hem- och fritidsmiljö. På Facebook tipsar vi om aktuella ämnen på DinSäkerhet.se.
 

Tjugofyra7

Tjugofyra7 är MSB:s tidning som finns både i tryckt form och på webben.  Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom myndighetens ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. På Facebook diskuterar vi aktuella ämnen ur tidningen.

Säkerhetspolitik.se

Säkerhetspolitik.se är ett utbildningsmaterial för elever och lärare i gymnasieskolan. Webbplatsen handlar om vår gemensamma säkerhet, hot och risker - mot samhällets säkerhet - och om de system som finns för att förhindra krig och kriser. På Facebook tipsar vi om aktualiteter på webbplatsen.
 

Kunskapsplattform ledning

Facebook-sidan vänder sig till alla som på något sätt arbetar med ledning och samverkan vid olyckor och kriser. Här kan forskare, yrkesverksamma och utbildare inom området mötas och utbyta erfarenheter samt skapa dialog och debatt gällande ledningsfrågor. Vi tipsar också om aktuella seminarier och händelser med anknytning till ledningsområdet.
  

Barnsäkerhetsforum

Barnsäkerhetsforum är ett nationellt forum för yrkesgrupper som arbetar med barn och barns säkerhet, som skapats av Barnsäkerhetsrådet för att skapa förutsättningar för de lokala och regionala aktörerna att på ett tydligare sätt kunna samverka och inspirera varandra inom barnsäkerhetsområdet.
 
Vi finns på Facebook för att sprida kunskap och erfarenheter, utbyta goda idéer och stimulera till dialog mellan offentliga, privata och ideella aktörer.
 
Publicerad: 2011-06-10 kl. 07:58 | Senast granskad:2014-02-04 kl. 13:27
Kontakt:
Fredrik Höglund Fredrik.Hoglund@msb.se