Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Dinsäkerhet.se

Dinsäkerhet.se

Tipsa om artikeln
Dinsäkerhet.se är en webbplats om risker och säkerhet i vardagen och riktar sig till dig som privatperson. Webbplatsen ger tips på hur du själv kan förebygga olyckor och skador i hem- och fritidsmiljö men ger dig även redskap för att kunna agera på rätt sätt vid en olycka eller en kris.

DinSäkerhet.se är en del i MSB:s förebyggande olycksarbete där den enskilde individen är en viktig aktör för att reducera antalet olyckor och kriser i samhället.

Målsättningen med dinsäkerhet.se är att göra dig medveten om risker för att du ska kunna fatta bra beslut. Ibland handlar det också om att fatta bra beslut för andra i din omgivning. Det kan vara i din roll som förälder, barnbarn eller fritidsledare.

Till dinsäkerhet.se

Publicerad: 2009-11-22 kl. 15:27 | Senast granskad:2018-07-31 kl. 13:20
Kontakt: Dinsäkerhet.se redaktionen@dinsakerhet.se