Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

MSB:s övriga webbplatser

MSB medverkar aktivt på en rad webbplatser. Här hittar du några av de viktigaste.

CERT.se

CERT-SE är Sveriges nationella Computer Emergency Response Team med uppgift att stödja samhället i arbetet med att hantera och förebygga IT-incidenter.

Dinsäkerhet.se

Dinsäkerhet.se är en webbplats om risker och säkerhet i vardagen och riktar sig till dig som privatperson. Webbplatsen ger tips på hur du själv kan förebygga olyckor och skador i hem- och fritidsmiljö men ger dig även redskap för att kunna agera på rätt sätt vid en olycka eller en kris.

Informationssystemet IDA

Informationssystemet IDA (Indikatorer, Data och Analys) är MSB:s statistiktjänst.

Krisinformation.se

Webbplatsen Krisinformation.se förmedlar information från myndigheter och andra ansvariga om hur samhället hanterar olika händelser - före, under och efter en kris. Krisinformation.se riktar sig till allmänheten och ska underlätta för dig att hitta till den information du söker.

Tjugofyra7.se

Tjugofyra7 är MSB:s tidning som finns både i tryckt form och på webben.

Säkerhetspolitik.se

Webbplatsen Säkerhetspolitik.se är en lärande kunskapswebb som främst vänder sig till elever och lärare i gymnasieskolan. Säkerhetspolitik.se tar upp frågor som rör vår gemensamma säkerhet.