Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Forskningsutlysning: Brand och olyckor - åtgärder och effekter

Tipsa om artikeln
MSB avser att under ett års tid med start 2018 finansiera tre till fyra stycken förstudier på temat brand och olyckor - åtgärder och effekter. Budgeten är max 450 000 kr per förstudie.
Kontakt

Frågor om utlysningen samt tekniska frågor om ansökningswebben:
forskning@msb.se

 

Brand och olyckor - åtgärder och effekter
Steg 1: Förstudieansökan


Förstudierna representerar steg ett i utlysningen. I det andra steget, efter ca 12 månader, bjuds de förstudieansvariga forskarna att inkomma med ansökan om längre forskningssatsning som kan resultera i ett till två, fyra-femåriga forskningsprojekt. MSB:s finansiering för steg två omfattar en budget på totalt ca 20 mkr.

Mer om anvisningar, bakgrund och inriktning för utlysningen finns beskrivet i dokumenten utlysningstext och anvisningar, som finns att läsa och ladda ned här bredvid.

Sista ansökningsdag för förstudierna är 20 februari 2018 vid midnatt.

Publicerad: 2017-11-16 kl. 13:00 | Senast granskad:2017-11-16 kl. 12:54
Kontakt: Forskning forskning@msb.se