Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Perspektiv på ledning och samverkan – kommunikation

Tipsa om artikeln
Ledning och samverkan behöver kunna anpassas både till kända och oväntade händelser och involvera en komplex struktur av olika aktörer: lokala, regionala, nationella och internationella.

Samhället är även i behov av att bygga strukturer för samverkan och ledning som inkluderar aktörer utanför de traditionella krisorganisationerna.

MSB finansierar för närvarande två större forskningssatsningar inom området ledning och samverkan. Projekten täcker dock inte hela frågekomplexet. Den här utlysningen syftar till att belysa några särskilda perspektiv på ledning och samverkan till exempel kommunikation.

Publicerad: 2017-06-13 kl. 11:32
Kontakt: Forskning forskning@msb.se