Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

bro

Forskningsstrategi

Tipsa om artikeln
MSB har en ny forsknings- och utvecklingsstrategi som visar vad MSB vill uppnå med forskningsfinansieringen. "Investering i kunskap - för ett säkrare samhälle" har fokus på arbetet med att stödja vägen från forskning till tillämpning av kunskaperna.
Kontakt
forskning@msb.se
 

Forskningsbaserad kunskap är strategiskt viktigt för en effektiv kunskapsförsörjning inom området samhällsskydd och beredskap.

MSB inriktar, kvalitetssäkrar, utlyser och kommunicerar forskning samt stödjer utveckling och tillämpning av forskningsresultat.

Vår vision är - kunskap som gör skillnad! för ett säkrare samhälle.

Vårt mål är att ta fram kunskap som efterfrågas, behövs och används för att stärka förmågan att möta nutida och framtida utmaningar inom samhällsskydd och beredskap.

Till strategin (för nedladdning av PDF)

Publicerad: 2013-11-13 kl. 06:00 | Senast granskad:2019-05-15 kl. 11:10
Kontakt: Forskning forskning@msb.se
Sök forskning