Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Vägledning för ”Samverkan vid pågående dödligt våld i publik miljö”

Tipsa om artikeln
Att rädda människors liv och hälsa vid pågående dödligt våld i publik miljö (PDV) förutsätter effektiva och samordnade insatser, utifrån en aktörsgemensam inriktning. Det kräver att berörda aktörer är mentalt förberedda och att de gemensamt har planerat samt utbildat och övat sin personal. Vägledning syftar till att ge läsaren stöd för att planera och förbereda organisationen inför en PDV-händelse.

Vägledningen är framtagen av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap i samverkan med Polismyndigheten, Socialstyrelsen, Västra Götalandsregionen, Stockholms läns landsting, Katastrofmedicinskt centrum, Räddningstjänsten Storgöteborg, Storstockholms Brandförsvar och Räddningstjänsten Syd.

 

Vägledning – samverkan vid pågående dödligt våld i publik miljö
Att rädda människors liv och hälsa vid pågående dödligt våld i publik miljö (PDV) förutsätter effektiva och samordnade insatser, utifrån...
Publikationsnummer:
MSB1199
 
 

 

Publicerad: 2018-04-05 kl. 10:00
Kontakt:
Yvonne Näsman Yvonne.Nasman@msb.se