Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Projekt ERIA Så här jobbar vi

Tipsa om artikeln

Projektet ERIA har skrivits fram tillsammans med LTH och FOI och genomförs i nära samarbete med flera andra forskargrupper, projekt och slutanvändare. Projektet kommer att titta närmare på det svenska innovationssystemet för samhällssäkerhet samt undersöka organisatoriska förutsättningar och rådande policys. Projektet bygger på grundtanken att konceptutveckling stärks av att man redan i tidigt skede praktiskt prövar och utvärderar sin idé. Därför kommer projektet att genomföra ett antal praktiska försök med syftet att öka den framtida nyttan av ERIA både för de aktörer som utvecklar nya lösningar för samhällssäkerhetsområdet och de aktörer som har till uppgift att upprätthålla trygghet och säkerhet för den enskilde medborgaren.

Publicerad: 2018-04-10 kl. 11:42
Kontakt:
Tanja Ståhle Tanja.Stahle@msb.se
Nytt Samverkan & ledning