Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Kunskapsplattform ledning

Tipsa om artikeln
MSB deltar i olika nätverk där samverkan- och ledningsfrågor behandlas. Kunskapsplattform ledning är ett av dessa nätverk.
Kunskapsplattform ledning samlar forskare, praktiker och utbildare som på olika sätt arbetar inom området samverkan och ledning vid samhällsstörningar. Arbetet startade 2011 för att möta ett växande behov av kunskapsutveckling inom området.

En central uppgift för Kunskapsplattform ledning är att verka som en brobyggare mellan teori och praktik och därmed bidra till samhällets förmåga att hantera samhällsstörningar.
 
Nätverkets nav - noden - består av MSB, Lunds universitet, Mittuniversitetet, Katastrofmedicinskt centrum, KMC i Linköping och Räddsam F.

Nyhetsbrev

I nyhetsbrevet tipsar vi om relevanta nyheter inom området, bland annat läsvärda bloggar och artiklar, forskningsrapporter och statistik, samt information om föreläsningar och konferenser.

Vill du också ha vårt nyhetsbrev, hör av dig till: kpledning@msb.se
Publicerad: 2010-10-27 kl. 10:39
Kontakt:
Pia Håkansson Pia.Hakansson@msb.se
Nytt Samverkan & ledning