Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Vanliga frågor MyPages

Tipsa om artikeln

Vilket språk ska jag fylla i uppgifterna på?

All information ska fyllas i på engelska. Anledningen till detta är att hos majoriteten av MBS:s internationella samarbetspartners är arbetsspråket engelska.

Ska jag ladda upp ett CV på MyPages?

Nej, det ska du inte. Ett av huvudsyftena med MyPages är att du, genom att fylla i dina utbildningar och arbetslivserfarenheter, skapar ditt CV direkt i systemet. Därför är det viktigt att du fyller i adekvat information om förvärvade erfarenheter.

Det är svårt att välja bland de föridentifierade alternativen när jag ska fylla i min arbetslivserfarenhet. Kan dessa justeras?

Nej, inte i nuläget. De föridentifierade alternativen har tagits fram efter noggranna diskussioner och syftar till att ge en generell överblick inom vilka områden erfarenheterna finns. Vi undviker också för många olika definitioner av samma eller liknande yrkesområden.

Vem kan jag kontakta om jag stöter på problem med MyPages?

MSB har upprättat en supportfunktion som syftar till att hjälpa dig med eventuella problem med MyPages. Skicka ett meddelande till mypages@msb.se.se för hjälp.

Räcker det att registrera sig på MyPages för att bli registrerad i MSB:s resursbas?

Nej, efter att du registrerat dina uppgifter i MyPages ska du ansöka när din kompetens efterfrågas via annons på vår hemsida och genomgå vår urvalsprocess. Du hittar aktuella annonser här:

 

Pågående rekryteringar

Jag har glömt mitt lösenord till MyPages, vad ska jag göra?

Om du vet vilken e-postadress du registrerat som ditt användarnamn på MyPages kan du skicka efter ett nytt lösenord här:

 

Byt lösenord

 

Går det ändå inte att logga in eller minns du inte vilken e-postadress du registrerade, skicka ett meddelande till vår supportfunktion och beskriv ditt ärende till mypages@msb.se

Publicerad: 2013-06-25 kl. 10:21 | Senast granskad:2016-01-29 kl. 19:43
Kontakt:
Camilla Abelson Camilla.Abelson@msb.se
MyPages

 
 
 
 
 
Jordglob