Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Skapa konto i MyPages

Nu kan du som är intresserad av att bli registrerad i MSB:s resursbas för internationella såväl som nationella insatser, registrera dig på MyPages. När din kompetens efterfrågas via en annons på vår hemsida är du välkommen att skicka in din ansökan genom MyPages.

Om din kompetens matchar kravprofilen kommer du att kallas för intervju och referenstagning. Därefter mottar du besked om du blir registrerad i resursbasen eller inte.
 
MsbLogo

Steg 1

I detta steg anger du din e-postadress och väljer ett lösenord för MyPages. Dessa inloggningsuppgifter är desamma som gäller för övriga inloggningsbara tjänster på MSB:s webbplats.
 
Har du sedan tidigare inloggningsuppgifter till MSB:s webbplats klickar du här för att komma vidare i registreringen av MyPages.
 


 
Publicerad: 2011-09-12 kl. 10:48
Kontakt: mypages@msb.se mypages@msb.se