Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Exempel på oljeskyddsplaner

Tipsa om artikeln
Här finner du information och förslag på hur en oljeskyddsplan kan se ut.

Oljeskyddsplan för Kalmar kommun

Kalmar kommun har tagit fram en oljeskyddsplan för hur kommunen ska hantera oljeutsläpp efter kusten.
 
 

Oljeskyddsplan för Karlskrona kommun

Oljeskyddsplanen är en allmän skrift som kortfattat redogör för de olika parametrar och frågeställningar som blir aktuella vid en oljeolycka till havs. Planen beskriver ansvarsförhållanden och en grundorganisation som kan anpassas och dimensioneras efter rådande förutsättningar. 
 

Oljeskyddsplan för Sydöstra Skåne

Sydöstra Skånes räddningstjänstförbund har, efter sina erfarenheter med oljeutsläppet från fartyget Fu Shan Hai (2003), i samarbete med Baltic Master arbetat fram en oljeplan för sydöstra Skåne.
 
Dokumentet är ett exempel på hur en oljeskyddsplan kan utformas.
 
 
Publicerad: 2009-11-27 kl. 15:02
Kontakt:
No such user
Nyheter CBRNE

Nationell konferens för oljeskadeskydd 2018 – dokumentation tillgänglig

2019-01-08 kl. 22:01
Årets konferens genomfördes den 21-22 november i Stockholm.

Nytt oljeskyddsförråd i Skåne

2018-11-26 kl. 14:13
Idag har MSB en överenskommelse med Kustbevakningen kring lagerhållning och underhåll av oljeskyddsmateriel. Platserna där MSB har materiel i Kustbevakningens miljöskyddsförråd är Göteborg, Stockholm (Djurö), Gotland (Slite), Oskarshamn samt Härnösand.

Aktörsgemensamt CBRNE-möte 5 september

2018-09-28 kl. 11:09
Den 5 september genomfördes ett Aktörsgemensamt CBRNE-möte i Stockholm med ca ett 100-tal deltagare från såväl nationella, regional som lokala aktörer och näringsliv. - Mötet riktar sig till dem som arbetar med frågor inom området CBRNE (farliga ämnen) på alla nivåer och inom samtliga samhällssektorer och de brukar vara välbesökta. Vi som jobbar med samordning av CBRNE-frågor är väldigt glada över att det är så stort engagemang i frågorna, säger Mirja Lenz Torbjörnsson på MSB.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 


Sveriges strategi för oljeskadeskydd
Antal
 

Sveriges strategi för oljeskadeskydd - underlagsrapport
Antal
Ej i lager
 
 

Sveriges strategi för oljeskadeskydd - handlingsplan
Antal