Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Guide till ökad vattensäkerhet

Tipsa om artikeln
Guiden tar bland annat upp förslag till säkerhetshöjande åtgärder för till exempel badhus, privata pooler, stränder, bostadskajer, skolor, parker och brunnar.
Handlingsprogram
I innehållet finns också råd om hur kommuner och andra kan arbeta systematiskt med att höja vattensäkerheten genom handlingsprogram, tillsyn, rutiner, underhåll, simundervisning och information till allmänheten.
 
Guiden är framtagen i samarbete med Boverket, Konsumentverket, SLU Movium, Svenska Livräddningssällskapet, Svenska Simförbundet och Svenska Badmästarförbundet.

Ladda ner och beställ

Här kan du beställa eller ladda ner "Guide till ökad vattensäkerhet". 

 

Guide till ökad vattensäkerhet
I Guide till ökad vattensäkerhet – för kommuner och andra anläggningsägare har ett flertal myndigheter och organisationer som arbetar med...
Pris:
0,00 kr
Publikationsnummer:
MSB249
Antal
Ej i lager
 
 

Pdf:er ur guiden

Du kan även ladda ner kapitel 5 i guiden som separata pdf:er.

 

Skip Navigation Links.

 

 

Publicerad: 2012-11-06 kl. 14:56
Kontakt: Enheten för brand- och olycksförebyggande arbete